Традиционно и тази година социалистите в Кърджали се включиха в

...
Традиционно и тази година социалистите в Кърджали се включиха в
Коментари Харесай

Социалисти от Кърджали зарадваха с козунаци и лакомства възрастни хора, болни и безработни

Традиционно и тази година социалистите в Кърджали се включиха в националната акция “Солидарен Великден “, по самодейност на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, в поддръжка на обществено слаби и хора в неравностойно състояние.

На връх Велики четвъртък представители на младежкото и женското обединяване на Българска социалистическа партия в Кърджали посетиха Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с физически и умствени увреждания, кв. Пазара. Те прелестно изненадаха децата и младежите с козунаци и лакомства. Малко по-късно гостуваха на пенсионерски клуб „ Млади сърца “, посетиха Клуба на инвалидите, както и адреси на възрастни хора.

Инициативата „ Солидарен Великден “ е в поддръжка и на българските производители, по тази причина и раздадените козунаци са създадени от локални компании.

„ В навечерието на най-светлия християнски празник Великден дано подадем ръка, дано подарим един дребен жест, изпълнен с топлота и съпричастност на възрастните хора, болните и безработните “ споделят социалистите.

Те поздравяват кърджалийската общност с идните великденски празници, като им пожелават здраве, благополучие и благоденствие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР