Традиционно БФБЛ отличава кампаниите в подкрепа на хората, обществото и

...
Традиционно БФБЛ отличава кампаниите в подкрепа на хората, обществото и
Коментари Харесай

Инвестиции в знанието и многообразието донесоха на Yettel престижни отличия

Традиционно БФБЛ отличава акциите в поддръжка на хората, обществото и природата и предизвиква положителните практики на ангажираност с публичните дела.

Темата за сигурността в онлайн пространството е една от основните за Yettel. Още през 2008 година телекомът започва своята дългогодишна стратегия за безвреден интернет, като оттогава до през днешния ден не стопира да уголемява обсега и тематиките ѝ. Само в границите на предходната година операторът ангажира над 47 000 деца и младежи и оказа помощ на над 12 000 души да покачат цифровите си умения.

Специално основани уебинари за учители, анимирана видеопоредица с просветителни клипове, както и предизвикателство към младежите да изследват опциите на AI бяха измежду интензивностите, които компанията организира като част от програмата.

Само преди месец Yettel показа и тазгодишния си фокус в тази област, а точно – родителите. За да ги ангажира по тематиката, операторът ще създаде потребно наличие в помощ на фамилиите, обвързвано с интернет потреблението на децата и рисковете, на които са изложени онлайн. Партньори на програмата са Центърът за безвреден интернет (SafeNet), фондация „ Заедно в час “ и издателство „ Клет България “.

Многообразието и приобщаването на работното място е другата значима област, залегнала в Стратегията на компанията за стабилно развиване и донесла ѝ отличие. Като победител в категорията „ Многообразие на работното място “ Yettel получава и покана за формалното разкриване на европейския Месец на многообразието в края на април в Брюксел.

С редица стратегии и начинания телекомът работи за това всеки чиновник да се усеща признат и свободен да бъде себе си. Сред най-отличителните са програмата " Рамо до рамо ". Стартирала още през 2015 година, тя подкрепя професионалното развиване и обществена интеграция на хората с увреждания, или както компанията избира да ги назовава – хора с разнообразни благоприятни условия. По този метод Yettel подкрепя тяхното развиване, като по едно и също време с това покачва информираността и осъзнатостта на чиновниците си по тематиката.

Компанията предлага и разнообразни благоприятни условия за младите – като стажантската си стратегия Hub by Yettel, стратегиите „ Втора промяна “ и Yettel Teen Academy, ориентирани към деца на чиновници от 5-и до 12-и клас. Активно работи и в посока увеличение броя на дамите на софтуерни позиции, като си партнира с разнообразни STEM (Science Technology Engineering and Mathematics) учебни заведения и университети.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР