Традиционните виенски балове са източник на средства за много стопански

...
Традиционните виенски балове са източник на средства за много стопански
Коментари Харесай

Сезонът на виенските балове започва с очаквани приходи от 175 млн. евро

Традиционните виенски балове са източник на средства за доста икономически сектори. Подготовката на сезона е в разгара си, като тази година в програмата са включени над 450 бала. Тази година комерсиалната камара на Виена чака повече доходи, в сравнение с през предходната година, като плануваният оборот е 175 милиона евро, оповестява на формалната си страница Австрийската радио- и телевизионна корпорация ОРФ.

От това ще завоюват освен уредниците, само че и предприятията като компании за доставка на храна и питиета, за наемане на костюми, шивачи, часовникари, фотографи и цветари. Миналата година прогнозите на Виенската комерсиална камара бяха за 170 млн. евро доходи по време на балния сезон, предава Българска телеграфна агенция. 

На тези блестящи събития се чакат към 540 000 гости. Според Мария Смодикс-Нойман, ръководителка на отдел " Търговия и занаяти " във Виенската комерсиална камара, формалните тоалети като сака, фракове и вечерни рокли освен се купуват, само че и все по-често се наемат за няколко дни. В момента магазините за отдаване на тоалети чартърен едвам смогват да отговорят на желанията на клиентите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР