Традиционната благотворителна инициатива Изкуството за деца в нужда“ на Фондация

...
Традиционната благотворителна инициатива Изкуството за деца в нужда“ на Фондация
Коментари Харесай

Във Варна започва благотворителната кампания Изкуството за деца в нужда

 Традиционната благотворителна самодейност " Изкуството за деца в потребност “ на Фондация " Св. св. Константин и Елена “ и тази година стартира на 18 октомври – денят, в който художниците празнуват празника на своя покровител Свети деятел Лука. Кампанията е в името на деца в неравностойно състояние от Варна и района и се поддържа от художници, скулптори, фотографи, галерии и донори от цялата страна.

Над  200 творби на изкуството могат да бъдат изплатени с дарителска цел онлайн на, а през декември и януари те ще бъдат изложени в Галерия " Графит “.

С откупуване на картини, дребни пластики, фотографии, икони или с парично подаяние / ЦКБ - клон Варна BIC CECBBGSF, IBAN BG32CECB979010B0548500/ може да подкрепите просветителни начинания за подрастващите от Центровете за настаняване от фамилен вид " Изгрев “ и " Другарче “ през идната година, както и да съдействате на учебното заведение в с. Кривня да осъществя креативен и спортни планове за децата през пролетните празници или да помогнете класовете по градинарство да основат красиви зелени пространства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР