Trader Joe`s изтегля вегански крекери, защото може да съдържат метал

...
Trader Joe's изтегли още един хранителен продукт поради опасения, че
Коментари Харесай

Trader Joe's изтегли още един хранителен продукт поради опасения, че може да съдържа чужд материал.

Веригата за хранителни стоки изтегли партиди от своите „Многозърнести крекери със слънчогледови и ленени семена“, след като нейният доставчик каза, че закуските може да съдържат метал. Продуктът, който се изтегля, е най-добре „използван по дати“ между 3/01/24 – 03/05/24“, каза Trader Joe's. 

Trader Joe's изтегля супа с чедър от броколи, защото съдържа грешки. Trader Joe издава трето изтегляне, казвайки фалафел може да съдържа камъни

Trader Joe's призовава всеки, който е закупил крекерите, да не ги яде. Потребителите могат да върнат крекерите във всеки магазин за пълно възстановяване на сумата. 

Не са докладвани наранявания, свързани с крекерите , според Trader Joe's. Продуктът вече не се продава, докато останалите партиди са унищожени, добави търговецът на дребно.

изтегли продукт с фалафел поради опасения, че може да съдържа камъни, супа с чедър от броколи заради потенциално замърсяване от насекоми и две разновидности на бисквитки, които също могат да съдържат камъни.

В изявление на уебсайта си Trader Joe's каза, че е в тесен контакт със своите доставчици и обича да „греши от страната на предпазливостта и е проактивен при решаването на проблеми ."

"Ние доброволно предприемаме действия бързо, агресивно проучваме потенциални проблеми и премахваме продукта от продажба, ако има някакво съмнение относно неговата безопасност или качество," каза Trader Joe's.

Trader Joe's не отговори веднага на молба за коментар.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР