Традегия в личен план беляза живота на краля на поп-фолка

...
Традегия в личен план беляза живота на краля на поп-фолка
Коментари Харесай

Трагедия беляза живота на Азис - почина баща му

Традегия в персонален проект беляза живота на краля на поп-фолка Азис. Бащата на изпълнителя е умрял неотдавна. 

Близки на фамилията, представени от седмичника " Уикенд " споделят, че Троян Боянов се е борил с Коронавирус. Бащата на Азис до последно считал, че ще се оправи с заболяването в домашни условия и по тази причина прекомерно късно потърсил лекарска помощ.

Виж още: Коя е майката на Азис? Защо се озовава в пандиза и за какво синът ѝ през днешния ден я назовава Кралица?

Бащата на Азис до последно е живял в Костинброд. Бил е в прелестни връзки със съседите си, които го разказват като добър, почтен човек, който постоянно би оказал помощ на нуждаещ се. 

По информация на " Уикенд " Троян е работил в последните си години като таксиметров водач. На млади години cвиpел нa aĸopдeoн и с това изкарвал прехраната си, само че най-после все по-рядко посягал към музикалния инструмент. Интересна детайлност е, че бащата на Азис е написал и книга, която носи заглавието „ Да бях ром ”. Тя е издадена в дребен тираж, само че съвсем целият Костинборд я има. Романът е увлекателно четиво за любовта на младия французин Луи Жарден и циганската хубавица Кармен.

Виж още: Тервел Пулев очарова със фотография от разходката си с дребния Самуил

Майка на Азис – Гергина, от години работи във Виена, и се прибира един път годишно в България. Азис бил срещу това родителите му да работят, само че те упорствали да разполагат със свои персонални средства и да не зависят от фамозния си наследник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР