Тръбопровод за дизелово гориво в американския щат Уайоминг, собственост на

...
Тръбопровод за дизелово гориво в американския щат Уайоминг, собственост на
Коментари Харесай

Скъсан тръбопровод причини разлив на 205 000 литра дизелово гориво в Уайоминг

Тръбопровод за дизелово гориво в американския щат Уайоминг, благосъстоятелност на компания, против която федерални прокурори към този момент водят каузи поради разливи в два други щата, се спука и аргументи разлив на повече от 205 000 литра гориво, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на щатски чиновник.

Работата по почистването на разлива, открит от оператора на тръбопровода на 27 юли, продължава, сподели Джо Хънтър, координатор на дейностите по справяне със незабавния случай. Разливът на гориво е на територията на частно ранчо покрай дребното обитаемо място Съсекс в източната част на Уайоминг, добави той. Хънтър сподели, че сега екипи изкопават нечистата почва, която след това ще бъде разпръсната по черни пътища в покрайнината и се чака, че горивото значително ще се изпари.

По информация от отчет за разлива, оповестен в Националния център за реагиране на Бреговата защита на Съединени американски щати, тръбопроводът се ръководи от " Бриджър пайплайн ", дъщерно сдружение на компанията " Тру къмпъниз ". Компанията в началото е съобщила, че разливът е с размер от единствено 1590 литра, само че по-късно е преразгледала оценката си и я повишила до 205 250 литра, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Говорител на " Бриджър пайплайн " сподели, че първичната оценка е била основана на информация за видяното от чиновници на компанията на място незабавно след откриването на разлива. Оценката за размера на разлива е била нараснала след започването на изкопните работи, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР