TP-Link представи новият смартфон C7 от портфолиото си с марката

...
TP-Link представи новият смартфон C7 от портфолиото си с марката
Коментари Харесай

TP-Link разширява портфолиото смартфони Neffos с модела C7

TP-Link показа новият смарт телефон C7 от портфолиото си с марката Neffos.

„Neffos C7 е доказателство за ангажимент за върхови достижения в сегмента и предлага ергономичен железен дизайн и предна 8-мегапикселова камера за кристални селфита и видео конферентни разговори“, декларират от компанията

Режимът за разкрасяване в действително време (Real-Time Beautify Mode) дава многочислени благоприятни условия  за избор в действително време за възстановяване на изображението, като потребителите снимат съвършени и атрактивни изображения с едно допиране.

Заснемането на автопортрети при едва осветяване към този момент не е проблем с помощта на функционалността за осветление на екрана (screen flash feature). В случаите, когато селфито включва повече хора, широкоъгълната 86-градусовата предна камера ще разреши това. Селфитата могат да се фиксират, усъвършенстват и поправят в допълнение с водещия програмен продукт за обработка на изображения на компанията ArcSoft.

Никога не пропускайте различен паметен миг с модерната 13-мегапикселова камера на C7 и   Phase Detection Auto Focus – функционалност, която разрешава на камерата на телефона да се концентрира извънредно бързо.



Заедно, двете камери на смарт телефона вършат снимането на невероятни моменти и зашеметяващи видеоклипове по-лесно от всеки път, от всевъзможен ъгъл, както денем, по този начин и през нощта.

Смартфонът е с 5,5-инчов IPS-LCD екран, който разрешава възпроизвеждането на видеа, онлайн телевизия и филми, онлайн игри и сърфиране в Интернет и обществени мрежи. Екранът наподобява ужасно и остава забележим даже при ярка слънчева светлина. Всичко това прави Neffos C7 съвършеният избор както за пътешестване, по този начин и за спокоен ден, прекаран онлайн на дивана у дома.

Neffos C7 е оборудван със датчик за пръстови отпечатъци на задния панел, който предлага по-голяма степен на сигурност за тези, които желаят да защитят информацията си. Сензорът отключва телефона и задейства екрана единствено за неповторимите 0,2 секунди.



1,5 гигахерцовият осем нуклеарен процесор зарежда устройството и разрешава на потребителите да минават от сърфиране в Интернет към игра на игри, регулиране и писане на имейли и всевъзможни други задания. 1.5GHz процесор разрешава безпроблемно взаимоотношение с екрана. Благодарение на 2 GB RAM, той може да обработва приложения, които изискват доста запаси.

Neffos C7 разполага със слот за microSD карти, тъй че потенциалът за предпазване на данни може да доближи до 128 GB.

Neffos C7 ще бъде разполагаем в два цвята – Cloudy Gray и Sunrise Gold.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР