TP-Link, глобален лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни

...
TP-Link, глобален лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни
Коментари Харесай

TP-Link представи нови решения за бизнеси и потребители на MWC 2024

TP-Link , световен водач в даването на мрежово съоръжение за домашни и бизнес консуматори, разкри последните си иновационни решения за снабдители на услуги, организации и крайни консуматори на Mobile World Congress (MWC) 2024 в Барселона. На напред във времето по време на MWC 2024 бяха технологии като закрепен безжичен достъп (FWA) и решения за оптичен достъп, облачно мрежово решение и решение за видеонаблюдение за бизнеси, както и цялостна умна домашна екосистема.

Продуктовите линии на TP-Link, насочени към бизнеса – Omada и VIGI, сплотяват напъните си, с цел да интегрират високопроизводително мрежово съоръжение с мощни видеокамери, с цел да обезпечат система за сигурност от край до край, която може да бъде следена и ръководена отдалечено. Системата има както външно, по този начин и вътрешно приложение. Тя дава изключителни преживявания за клиентите даже при сюжети с висока компактност и в същото време поддържа вашия бизнес в сигурност. Камерите VIGI са оборудвани с усъвършенствани AI функционалности, като различаване на лица и подредба на хора и транспортни средства. Тяхната технология за изображения е усъвършенствана, в това число за нощно виждане и 24-часов пълноцветен първокачествен запис, както и платформа за ръководство, което ги прави повсеместен избор за необятна гама от сюжети и приложения.

Друго решение, което беше на фокус по време на MWC 2024 е Omada Pro. Това е най-новата корпоративна продуктова линия на TP-Link, предопределена да отговори на потребностите от висок потенциал, сигурност и ръководство на разнообразни промишлености. Тя предлага консолидиране на цялостен набор от устройства като контролери, точки за достъп, комутатори и рутери в платформа за ръководство на облак. TP-Link сподели и унифицирано Wi-Fi решение за многожилищни единици, покриващо потребностите от съгласуваност на закрито и навън. То включва безпроблемно покритие, усъвършенствана сигурност и опростено ръководство посредством авангардна Wi-Fi технология и SDN интеграция.

Под марката Aginet, TP-Link показа своите усъвършенствани решения за интернет достъп, които дават отговор на разрастващите се потребности на телекомите и доставчиците на услуги и техните клиенти. Тези решения са проектирани и ориентирани да дават високоскоростен интернет достъп и по-добри Wi-Fi преживявания на милиони домове с несравнима надеждност, усъвършенствани функционалности и еластичност.

Всички тези решения са подкрепени от решението TAUC (TP-Link Aginet Unified Cloud) и изключителната съгласуемост с протоколите TR-369/TR-069, което ще форсира скоростта на внедряване, ще понижи оперативните разноски за доставчиците на услуги и ще предложи по-добро преживяване на клиентите.

TP-Link създаде своя екосистема за домашна автоматизация от висок клас, включваща новаторски интелигентни камери за домашна сигурност както за вътрешна, по този начин и за външна приложимост, видео звънци, интелигентни електрически крушки, интелигентни контакти и други Благодарение на новаторската технология ColorPro Night Vision на Tapo към този момент можете да създавате доста по-висококачествени видеозаписи, които възпроизвеждат правилно цветовете, даже и в условия на слаба осветеност, без потребност от изкуствена светлина като прожектори или инфраред.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР