Този зимен сезон в сърцето на Стара планина - в

...
Този зимен сезон в сърцето на Стара планина - в
Коментари Харесай

Една мечта на деца от 90-те е на път да се осъществи тази зима

Този зимен сезон в сърцето на Стара планина - в местността Узана, ще се сбъдне една фантазия. Тази на Христо Петков и Ninja Squad - група другари от детството, израснали, карайки сноуборд по хълмовете на Узана през 90-те години. Проектът се назовава Uzana Rainbow Hill и съставлява първият rope tow park по нашите ширини. Той ще отвори нови благоприятни условия за локалните младежи и ще ги запознае с природата.

Rainbow Hill Uzana Park е нашият план фантазия, който от доста години желаеме да осъществяваме и сме извънредно щастливи, че тази година започнахме, съобщи за Profit.bg Петков, който е създател на компанията Stinky Socks. Той се надява да притегли фенове на зимния спорт в реализирането на плана.

Концепцията ни е да построим място, което да е бюджетно, само че в това време да има всичко належащо за запалените сноубордисти, които са привлечени от " парк " карането. Влека, който ще използваме, или " rope tow " технологията, дава опция за доста бързи обиколки на късата писта, което би трябвало пребори опашките и да даде късмет на всички да карат доста повече време, споделя още Христо Петков.



Като план Rainbow Hill Uzana Park ще бъде доста повече от зимна атракция. Паркът ще предложи сноуборд и ски уроци през зимата, скейтборд, курсове по видео снимане и снимка, йога класове и други разнообразни действия през лятото.



За да проработи на цялостни обороти, основателите му имат потребност от финансова помощ.



Ако можете да ни подкрепите, всички отделени средства са добре пристигнали, пишат уредниците във Facebook-страницата си. На този стадий те са събрали 4 878 $ от нужните 10 000 $.

Всеки, който обществено поддържа финансово плана, ще получи безвъзмезден ден каране при нас този сезон, дават обещание те. Може да научите повече за плана и да подкрепите реализирането му в платформата GoFundMe - американска платформа за групово финансиране.

Кои са уредниците?

От дълги години Ninja Squad работи върху представянето на българската сноуборд просвета в международен мащаб.



През последните две десетилетия посрещнахме някои от най-разпознаваемите имена в сноуборда в България. Нашата съществена цел постоянно е била да вдъхновим другите да открият хубостта на сноуборда. С тази финансова помощ се надяваме да превърнем фантазията си за парк Узана в Рейнбоу Хилс действителност, споделят уредниците.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР