Този зеленчук е една от най-популярните храни в света. Той

...
Този зеленчук е една от най-популярните храни в света. Той
Коментари Харесай

Защо картофите са опасни за бременните жени?

Този зарзават е една от най-популярните храни в света. Той е хранителен и на ниска цена, съдържа голям брой витамини и засища бързо и дейно без да подвига равнищата на холестерола и кръвната захар. Но за какво и по какъв начин картофите могат да се окажат нездравословни?

Картофите съдържат скорбяла, която се разгражда до глюкоза от тялото. Ако се надвиши дневният банкет, майките се изложени на риск от развиването на диабет.
НЕ яжте картофи с яйца – вижте за какво!
Картофите са прелестна и евтина храна и съдържат голям брой витамини от група Б, както са богати и на витамин С. В типичната американска...
Прочети повече
НИКОГА не яжте това, в случай че сте бременни

Учени от Съединени американски щати са изследвали диетата на родилки в продължение на 10 година и са открили, че дамите със доста по-висок банкет на картофи в диетата си, развиват диабет по време на бременността си по-често, в сравнение с тези, които са разнообразявали менюто си с разнообразни бобови култури и зеленчуци.

Нишестето в картофите е измежду главните фактори. Независимо от формата, под която са приготвяни картофите – чипс, варени, пържени, то се натрупва в организма и може да докара до отмалялост, болки в главата и слепоочията.

Защо е потребно бременните дами да плуват постоянно

За бременните дами се предлага разнообразна диета, която съдържа плодове, зеленчуци, бобови култури, пълнозърнести растения и храни, с цел да се набави нужното многообразие от витамини и минерали.
Нарушаването на салдото в организма дава своите промени. Ако имате обичана храна, тя също би трябвало да се приема в умерени количества.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР