Този законопроект е в изпълнение на конкретни препоръки, съдържащи се

...
Този законопроект е в изпълнение на конкретни препоръки, съдържащи се
Коментари Харесай

Цачева защити промените в Наказателния кодекс

" Този законопроект е в осъществяване на съответни рекомендации, съдържащи се в разбора на европейските магистрати на прокуратурата в края на 2016 година " Това разяснява пред публицисти правосъдният министър Цецка Цачева в отговор на въпрос по отношение на рецензиите към препоръчаните от правосъдното министерство за промени в Наказателния кодекс, отнасящи се до корупцията в обществения и частния бранш.

Министър Цачева взе участие в Международна конференция " Сигурно бъдеще за дамите - несъмнено бъдеще за всички ".

 Цачева бори битовата престъпност и нейната сестра е жертва на обир
Цачева бори битовата престъпност и нейната сестра е жертва на обир

И разговорът с надзирателите продължава, само че във всеки един миг става дума за пари, а им предложили близо 11% нарастване

Цачева изясни, че измененията в Наказателен кодекс са напълно съобразени с рекомендациите на европейските магистрати . Предстои идната седмица тъкмо по тези критерии да бъде изработен доклад пред идващите у нас представители по Механизма за съдействие и оценка на напредъка за промените в правораздаването.

Министър Цачева бе безапелационна, че не е подходящ страха, които се поражда у обществото , като не изключи и политически аргументи за това. По думите ѝ не следва да има терзание по повод правата, произлизащи от цивилен контракти и засяга съответно измененията по член 282 от Наказателен кодекс, където рекомендацията е да бъдат включени и частно правни субекти, да вземем за пример банките.

Според Цачева има време след първото четене на законопроекта да бъдат включени съответни промени и публицистични ремонти.

 Надзирателите дават 1 месец на Цачева да измисли заплатите
Надзирателите дават 1 месец на Цачева да измисли заплатите

Протестите не престават с цялостна мощ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР