Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на

...
Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на
Коментари Харесай

Култов холивудски актьор направи нещо уникално за България

Този януари ще станем очевидци на следващото иконично преобразяване на един от най-успешните и ярки холивудски артисти. Робърт Дауни Джуниър (Отмъстителите: Краят, Шерлок Холмс) ще влезе в кожата на един от най-колоритните типичен облици Доктор Дулитъл.

По мотив наближаващата премиера на кино лентата, която у нас ще се случи през януари, Робърт Дауни Джуниър насочва персонално послание към българските фенове и ни приветства да станем част от това популярно премеждие.



Холивудската звезда напълно тъкмо отбелязва, че българският народен знак е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи другари на Дулитъл.

Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още доста, и разнообразни представители на животинския свят се хвърлят самоуверено в едно рисково пътешестване, което за всички ще бъде съдбовно.



Вижте специфичното видео на Робърт Дауни Джуниър, което още повече въодушевява и дава поръчка за кино лентата освен като грандиозна продукция, а и като едно доста сантиметално прекарване за самия Доктор Дулитъл. Елена Петрелийска: Храненето е най-прекият път към стройна фигура А през януари кината се трансформират в сцена за най-вълнуващата история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни. Доктор Дулитъл – 17 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР