Този вот на недоверие няма да мине, това е ясно.

...
Този вот на недоверие няма да мине, това е ясно.
Коментари Харесай

Димитър Лазаров: Когато БСП не могат да допринесат за държавата, те намират други начини за политика

Този избор на съмнение няма да мине, това е ясно. Той ще се състои през януари, поради Европредседателството. Това е неприятен сигнал за другите страни и институции. Всичко това става, макар че се подписа декларация от всички парламентарни партии, че страната ни е подготвена за Шенген. Когато не могат да допринесат за страната, Българска социалистическа партия намират други способи за политика. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Димитър Лазарова в спор с депутата от Българска социалистическа партия Крум Зарков в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Търсят се някакви резултати. Българска социалистическа партия се кани да внесе избор на съмнение от доста време. По тематиката за Техноимпекс, ние изнесохме публични документи, а не компромат ", добави още Лазаров.

"Ние подхождаме доста съществено към този избор на съмнение, той е обвързван с корупцията. Разбрахме се, че би трябвало да мине дебатът за държавния бюджет и по-късно да го внесем. Важно е вотът да бъде квалифициран добре и солидно, с цел да може да бъде сериозен. Не можем да обвържем вътрешната политика с Европредседателството ", сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

"Предполагам, че имаме задоволително време за закона за корупцията. Този закон е прахуляк в очите на хората и на тези в Европа. В най-хубавия случай ще докара до селективно следствие на хора. Хората са обезверени тъй като непрекъснато ги лъжем. Създаваме настройката в хората, че нещо ще се промени ", сподели още Зарков.

"Не съм сигурен до какъв брой са публични документите изнесени за Техноимпекс ", приключи Крум Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР