Този вот на недоверие беше политически акт и това правителство

...
Този вот на недоверие беше политически акт и това правителство
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Това правителство не трябваше да се съставя изобщо

Този избор на съмнение беше политически акт и това държавно управление отново ще си замине - дали с избор на съмнение или с поддръжка от жителите отвън постройката на Народното събрание в посока изхвърляне на държавното управление ще забележим. Това разяснява в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

По думите му, това държавно управление не трябваше да се сформира въобще:

" Този избор на съмнение е безпределно ясна позиция от страна на нас като съпротива и няма бранш, по който това държавно управление да не може да бъде атакувано. Най-вероятно ще има и други вотове на съмнение, допустимо е то да се разпадне преди идващия избор на съмнение - всичко е допустимо. Това е краткотрайно събитие. "

Според него, неуспехът в енергетиката е явен. Той предлага всеки български жител да си види сметката за ток от преди 1 година и да си я съпостави със сегашната.

" Да обречеш 35 000 души и да ги изхвърлиш на улицата без работа и опция за реализация, това какво е - не е ли неуспех в бранш Енергетика. Да затвориш цялостен един енергиен бранш, който докарва самостоятелност при положение на рецесия да има на какво да се опреш и че няма да имаме липса на сила с помощта на това, че имаме въглища и построени централи ", уточни Тошко Йорданов.

Като образец той даде Германия, която е водеща в зелените сили, на прага на зимата стартира още веднъж да отваря въглищните си централи.

" В същия интервал ние се опитваме да ги затворим. Защо? За да може от една страна 1 милиарда и 700 млн. евро да бъдат откраднати или пренасочени към няколко другарски компании на Политическа партия, към които към този момент ще се закачат компании на ГЕРБ и Движение за права и свободи. И другото е, с цел да може на настоящия министър на енергетиката да бъде осъществен плана, който той прави от няколко години за зелен водород. Това е корупция в необикновено отвратителна степен ", добави още Тошко Йорданов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР