Този въпрос редовно си задава всеки, който прочете криминалните хроники

...
Този въпрос редовно си задава всеки, който прочете криминалните хроники
Коментари Харесай

Къде е по-страшно – в Перник или в бургаския ж. к. „Меден рудник“, където разнасят дрога, крадат и се млатят по улиците


Този въпрос постоянно си задава всеки, който прочете престъпните летописи на двете обитаеми места

Къде е по-страшно – в Перник или в бургаския ж. к. „ Меден рудник “? Този въпрос постоянно си задава всеки, който прочете престъпните летописи на двете обитаеми места.

За по-малко от 24 часа в бургаския комплекс са регистрирани фрапиращи случаи, само че три от тях са трагикомични.

37-годишна дама, поданици на ж. к. „ Меден рудник “, дружно с 55-годишен мъж от Варна, към 15.40 часа през вчерашния ден са задържани в региона на ул. „ Петрова равнища “.

И двамата са престъпно проявени, а в двора на къщата им ченгетата намерили и иззели два нови кафяви пластмасови контейнера за боклук, благосъстоятелност на Община Бургас. Контейнерите са предадени чрез протокол за непринудено предаване. По случая е формирано бързо произвеждане. С каква цел ги е откраднала двойката, следва да разберем.

Около 20.50 часа също през вчерашния ден пред магазин „ Т-маркет “ в комплекса чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас направили инспекция на 24-годишна престъпно проявена бургазлийка, като намерили и иззели пликче с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ с почти тегло към 4 грама.

Извършена е инспекция и на паркирания наоколо лек автомобил „ Форд Фокус “, с бургаска регистрация, като разкрили иззели торба с бяло кристалообразно вещество във формата на буца –метамфетамин, както и три пликчета с бяло кристалообразно вещество – също метамфетамин. Общото количество на конфискуваното наркотично вещество от автомобила е към 40 грама – открито е, че то е владеене на 24-годишната бургазлийка. Същата е арестувана за период до 24 часа. Работата по случая продължава.      

Следващият екшън е от тази заран, към 8,30 часа. В резултат на бързите полицейски дейности на чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас по повод сдърпване във връзка засичане на два леки автомобила в региона на така наречен Лакома спирка в комплекса, е открит причинителят на нанасянето на лека телесна щета на втория лидер /24-годишен бургазлия/ -това е 34 годишен мъж от Бургас, който е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР