Флагман.бг успя да се свърже с 41-годишния бургазлия, ето какво

...
Флагман.бг успя да се свърже с 41-годишния бургазлия, ето какво
Коментари Харесай

Каква е истината за побоя над сервитьорката Цонка от шефа й Тодор в бистро в жк „Меден рудник“

Флагман.бг съумя да се свърже с 41-годишния бургазлия, ето какво сподели той

Пиянски скандал ли стои зад побоя над сервитьорка в бистро „ Екстаз “ в жк „ Меден рудник “? Това се питат хората от прилежащите търговски обекти, които са чули за екшъна, който преди няколко дни се разигра в заведението.

Припомняме, че 34-годишната жена е с разрушен нос и откачено чене след нанесен побой от шефа си – 41-годишния бургазлия Тодор А. Пострадалата се споделя Цонка А., научи Флагман.бг. Тя е от Петрич, само че от години живее в бургаския жк „ Меден рудник “, разведена е и има дребен наследник. 

Грозната сцена в „ Екстаз “ се е разиграла към 2:30 ч. през нощта в събота против неделя (31 август-1 септември).  Не е ясно дали по това време в заведението дали е имало хора и за какво въобще обектът е бил отворен, защото работното време на бистрото е до 23 ч., видя през днешния ден Флагман.бг. 

Наш екип през днешния ден посети кръчмата, с цел да обясни случая.

Бистро „ Екстаз “ се намира на основната улица „ Апостол Войвода “ – най-оживената част на комплекса, директно преди магазин „ Билла “. Заведението работи на цялостни обороти. На промяна са две сервитьорки, които изрично отхвърлиха да разясняват какво се е случило.

Единствено обясниха, че колежката им Цонка е в болнични, само че не знаят по кое време ще се върне на работното си място. 
 34-годишната Цонка живее в жк " Меден рудник ", родом е от Петрич, разказват я като тиха и скромна жена, тежала едвам 40 кг
Собственикът Тодор А. също не беше в обекта, само че успяхме да се свържем с него по телефона. Първоначално той се държа обикновено по телефона, сподели, че не е квалифициран за този диалог, само че даде обещание малко по-късно да показа своята позиция.

След това обаче се обърна на 180 градуса. Отказа коментар, даже си разреши да ни заплаши, че настоя да изтрием утринната публикацията (информация от полицейската хроника): „ Тези безпочвени неистини и изказвания уронват моя престиж “. 
 Бургазлията Тодор А. даде обещание да показа своята позиция, само че след това се отметна от думите си
Защо обаче 41-годишен мъж – здрав, прав, добре комплициран, протяга ръка на 34-годишна жена, освен това, едвам тежаща 40 кг.

Според хората, които познават и двамата, версиите са разнообразни. Служители от прилежащи обекти разказват 34-годишната Цонка като извънредно тиха, добра и блага жена. Такива им били усещанията.

„ Ние не я познаваме толкоз добре. Прави усещане, че е доста скромна, не наподобява конфликтна персона. Същото можем да кажем и за Тодор. Идва тук понякога, не е непрекъснато в заведението, виждали сме го да се държи обикновено със чиновниците си “, споделят пред нашия екип от магазин в региона. 
 Заведението се намира в най-оживената част на компекса
Версията на различен чиновник от прилежащ обект се разминава. Според него Тодор А. „ Цонка не е стока “. 

Мненията за притежателя на заведението също са в двете направления – съгласно едни той е почтен човек и шеф, а съгласно други – „ човек с огромно самочувствие “.

„ Разправията сред двамата е станала след солидно изпито количество алкохол. Всъщност дали това е по този начин – можем единствено да гадаем, това са клюки, които се носят. Истината може би е някъде по средата. Но каквото и да е станало сред тях, не оправдава дейностите на зрял мъж да посегне не жена “, сподели различен чиновник от непосредствен обект, който познава и двамата. 

Флагман.бг разбра, че потърпевшата е изписана от болница и към този момент си е вкъщи в жк „ Меден рудник “. Досъдебното произвеждане е за нанасяне на междинна телесна щета. 
 Работното време на обекта е до 23 ч., не е ясно за какво шефът и сервитьорката са били в заведението до 2:30 ч., когато се е разразил абсурдът сред двамата

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР