Този уикенд въоръжени полицаи са се отправили към хотел, след

...
Този уикенд въоръжени полицаи са се отправили към хотел, след
Коментари Харесай

Магическа пръчка или голям нож: Защо полиция нахлу в хотел заради фен на Хари Потър

Този уикенд въоръжени служители на реда са се отправили към хотел, след получен сигнал за мъж с " огромен нож " в постройката - единствено с цел да открият, че той е почитател на Хари Потър, въоръжен единствено с магическа пръчка.

Полицай Ник Уорд споделя: " Тази заран посетих огромен хотел в Ендърби дружно с няколко въоръжени офицери след сигнал за мъж, който носел " огромен нож " наоколо до асансьорите. След следствието бързо установихме, че става въпрос за почитател на Хари Потър с магическа пръчка. За благополучие, не е породена щета на никого от жителите и нямаше следи от Волдермор. "

Armed police raid hotel after Harry Potter fan with wand mistaken for knifeman
— The Independent (@Independent)
Потребителите на Фейсбук бързо видяха занимателната страна, като Леташа Моне Нунан написа: " Ти ли си Сириус?! " Марк Джеймс Смит добави: " EXPECTO PATROL-MAN ".

Не всеки ден на служителите на реда се случва да участват на занимателни произшествия, само че понякога се оповестява за занимателни " нарушавания ". През 2023 година служителите на реда изпитали облекчение, когато " безжизнено тяло ", открито в полето на фермер, се оказало чучело. Полицията се е отзовала на известия от пасажер, който е забелязал фигурата от прозореца на влака.

Armed Police have raided a hotel after mistaking a ‘Harry Potter’ fan with a wand for a knife
— Pubity (@pubity)
Тогава служител на реда Кристофър Уиндзор-Бек споделя пред Би Би Си, че е изпитал облекчение, че хипотетичният мъртвец е паднало чучело.

" Очевидно е, че би трябвало да се отнесем към това незабавно, защото в никакъв случай не се знае дали това не е някой, който има потребност от помощ ", споделя той пред радио BBC Lincolnshire.

Полицаите, които са участвали на мястото, разказват плашилото като добре облечено, с работен панталони, съчетани с яке с пух.

Обаждащата се се извинила, когато схванала, че е сбъркала, споделя служител на реда Уиндзор-Бек, само че той упорства, че е постъпила вярно.

" Просто в никакъв случай не знаеш дали това не е фермер на полето, който се нуждае от помощ, или пешеходец, или липсващ човек ", сподели той.

Видеото е архивно: " Вдъхновяващата история на създателя на Хари Потър - Джоан Роулинг "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР