Този търговски център някога е бил блестящото бижу на град

...
Този търговски център някога е бил блестящото бижу на град
Коментари Харесай

Вътре в безплоден търговски център в Обединеното кралство, който някога е бил най-големият закрит мол в Европа

Този търговски център в миналото е бил блестящото украшение на град в Чешър, само че в този момент е на практика зарязан с празни фасади на магазини и празни алеи. А локалните споделят, че просто „ се утежнява “.

Shopping City в Рънкорн за първи път отвори порти през 1972 година с огромни очаквания. Някога най-големият търговски център в Европа, центърът в този момент е панорама за възпалени очи, приютявайки единствено няколко магазина и доста празни пространства.

Първоначално притегли доста купувачи от други градове, само че множеството магазини с огромни имена се отхвърлиха от „ остарелия “ комплекс. Местните поданици го назовават ​​ " изостанал във времето ", акцентирайки, че е доста надалеч от това, което е издигнато да бъде през 70-те години.

Веднъж хипнотизиращият мол се гордееше с пешеходни пътеки „ в небето “, които го свързваха с болничното заведение, съдилищата и близките парцели, както и Woolsworths и Littlewoods. Той беше огромен шлагер през първите години и притегли доста клиенти от Манчестър и Ливърпул, само че в този момент огромни имена като The Range и Tesc...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР