Този сладкиш е без печене и би могъл да бъде

...
Този сладкиш е без печене и би могъл да бъде
Коментари Харесай

Моята зълва е любител на експресното и евтино готвене, затова всеки път като я видя я питам за някоя рецепта. Тази ми е любимата!

Този сладкиш е без печене и би могъл да бъде подготвен в голям брой разновидности, заради това всяка стопанка, която го научи, стартира да го подготвя постоянно

Моята зълва Ралица е фен на бързото и на ниска цена готвене, заради това всякога, когато я видя, първото нещо, което я запитвам, дали няма нова рецепта.

Този сладкиш от Ралица може да приготвим в 3 разновидността съгласно блата и съгласно крема.

Първият вид е да употребявате подготвени блатове за торта. Понякога в магазините пускат в квадратна и правоъгълна форма, само че и с кръглите още веднъж става.

Вторият вид е да употребявате бишкоти, само че не от новите, които са твърди, а от старите български бишкоти, които са много по-големи и са меки.

Третият вид е да сложите бисквити от вида на „ Закуска “ или сходни.

По отношение на крема, бихте могли отначало да се впуснете в голямо многообразие – разрушена сметана (може от течната, може от сухата за сладкиши, която продават в пликчета от фолио).

Този сладкиш е подготвен с бисквити „ Закуска “, бяла сметана и е щедро наръсен със счукани орехи

Можете да употребявате сварено нишесте, само че бихте могли сами у дома да си приготвите домакински крем, като обичания ванилия, с който пълним еклери.

Най-лесният метод е да купите сметана и да я разбиете. Ако вземете от сухата и нямате прясно мляко, налейте малко вода и вашият сладкиш още веднъж става апетитен.

Без значение дали ще употребявате бисквити, бишкоти или подготвени блатове, концепцията е да оформите в тортената паница един ред блат, който ръсите с малко вода, безалкохолно или компот, колкото тестото да навлъгне, само че не прекалявайте, тъй като ще се размаже.

Мажете с разрушената сметана, свареното нишесте или различен крем.

Правите втори ред тесто, който още веднъж ръсите с течност и слагате втори ред крем или сметана.

Готовият сладкиш оставяте в хладилника за към 40 минути преди поднасяне, с цел да може кремовете да стегнат.

Непосредствено преди поднасяне ръсите с шоколадови пръчици, цветни захарни топчета, счукани орехи или филирани бадеми, стържете шоколад, шприцовате розички от сметана или по различен метод, който вие умеете.

Ако употребявате суха сметана, в магазините оферират главно бяла и шоколадова, по-рядко се намира ягодова.

Така, че бихте могли да оформите вашия сладкиш в два или три цвята.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР