Този сладък шпаньол оцеля при автомобилна катастрофа с висока скорост

...
Този сладък шпаньол оцеля при автомобилна катастрофа с висока скорост
Коментари Харесай

Чудо като куче оцеля в ужасяваща катастрофа с Мерцедес със скорост 70 мили/ч на М25 – един предмет в колата му спаси живота

Този сладостен шпаньол оцеля при автомобилна злополука с висока скорост на М25 – която отписа Mercedes-Benz на притежателя.

Хейли Шофийлд приписа на щайга от £500, наречена клетка TransK9, за попречване на съществено пострадване на нейното куче Мич след удара в Лондонската орбитална стрелка назад на часовниковата стрелка.

Хейли кара към 70 благи в час, когато нейният Mercedes-Benz C180 удари микробус на кръстовище 2 за A2 покрай Дартфорд, Кент. Снимките демонстрират смачканата задница на автомобила й, който е отписан. Описвайки по какъв начин съвсем е припаднала, откакто се е измъкнала от останките, 28-годишната Хейли сподели: „ Валяше и стълбовете над главата споделяха 50 благи в час, тъй че всички намаляваха.

„ Чух голям звуков сигнал. [Катастрофата] беше ужасна, не съм трагичен човек, само че си помислих най-лошото. Моят шпаньол Мич идва да работи с мен в учебна плантация. Първата ми мисъл беше за Мич. Излязох от колата и някой сподели, че съвсем се сринах, където бях в потрес....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР