Този сезон на Игри на волята се оказа повече любовен,

...
Този сезон на Игри на волята се оказа повече любовен,
Коментари Харесай

Драма в Игри на волята: Джаферович смаза Лефтеров с тези д...

Този сезон на " Игри на волята " се оказа повече любовен, в сравнение с авантюристичен, откакто стана ясно какви ги правят участниците под завивките на острова

Изплуваха нови шокиращи детайлности за любовния триъгълник, в който се забъркаха Мирела, Лефтеров и Валери. А новите разкрития хвърлят по-ясна светлина към случилото се сред Мирела и Валери под носа на към този момент някогашния й другар Лефтеров. 

Оказва се, че сексът в този сезон на шоуто не е мираж. Под носа на съплеменниците си, Мирела и синът на Мария Гроздева са мачкали чаршафите и това е известно на всички. Сега получихме удостоверение и от Джаферович, която бе най-близкият човек до палавата Мирела. 

Зрителите от дълго време бяха забелязали, че прехвърчат искри сред тях. Но първи Лефтеров се изпуска и съобщи, че до главата си е чувал всякакви неща. А в този момент в миг на гняв и Жени се изпусна за любовните и полови връзки на някогашните участници. 



Тя се ядоса на думите на Лефтеров при отпадането му и го атакува, че е сърдит, " защото Мирела е с Валери ". Явно всички участници са били наясно със протичащото се и е обяснимо за какво Лефтеров се отдръпна от баджанака си и стартира да играе в даден миг с дамите. 

След края на шоуто Мирела и Валери настояват, че не са дружно. Били единствено другари. Явно с привилегии. Няма неприятно, сексът е здраве, само че феновете са гневни на Мирела, че е подложила някогашния си другар на такова оскърбление, а най-после го изкара него отговорен, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР