Този септември Das Boot ще се завърне по Epic Drama

...
Този септември Das Boot ще се завърне по Epic Drama
Коментари Харесай

Хитовият сериал ``Подводницата`` се завръща с нов сезон по EPIC DRAMA - Медии

Този септември Das Boot ще се завърне по Epic Drama със сезон трети, дебютиращ на 29 септември, четвъртък, в 22:00 час а, извънредно за цяла Централна и Източна Европа. При премиерата в Германия и Англия по-рано тази година поредицата в 10 елементи бе наречена от критиците: „ образно поразяваща “ и „ приковаваща “ и бе избрана като „ най-хубавия сезон до момента “! Така на феновете на първите два сезона им е обезпечено телевизионно угощение със звезден актьорски състав, на впечатляващи местоположения.

Сезонът наблюдава ориста на млад пълководец на подводница и екип, изпратен на рискова задача в южното полукълбо, с което е замесен в борбата за Атлантика и се оказва преследван от луд пълководец от Кралския флот (в ролята Рей Стивънсън, Vikings, Black Sails, Rome). Под управлението на Робърт Еренберг (Франц Динда), в екипа се оформят някои мощни връзки. Мислите на Еренберг, обаче, остават назад на сушата в Кил, където е Грета (Елиза Шлот), млада майка, омъжена за човек, който е съществено ранен и страда от пост травматичен синдром.



Снимки: Epic Drama



Също в Кил, дъщерята на Вилхелм Хофман, Хани (Луиз Волфрам), не може да се измъкне от своя брак без обич с пълководец Албрехт Лесинг, недопечен, прочувствено дистанциран човек. Хани се мъчи в строгите окови на ситуацията си и обществените упования, които допуска това състояние. Когато среща очарователния пълководец на подводница Шулц (Пиер Кивит), тя стартира да си играе с огъня.

Междувременно, в екзотичния климат на безпристрастен Лисабон, където изгнаници, шпиони и нарушители от Европа се пресрещат с враговете си, Хаген Форстър ( Том Влашиха , Game of Thrones, Stranger Things, Tom Clansy’s Jack Ryan) разкрива гибелен проект за грабежа на богатство от плячкосано по време на войната злато. Тези разкрития, в комбиниране със личната му история и тъмно минало на Източния фронт, го карат да сложи под въпрос дейностите си и моралния си компас.





Оказва се също обвързван със сенчеста фигура, въвлечена в интрига, която би могла да промени развоя на войната към по-добро. Този човек, също надълбоко изменен от претърпените събития, е Клаус Хофман ( Рик Окон ). Тези две произлезли от историята влакна, се срещат в непредвиден и трогателен край, който ще бъде излъчен по Epic Drama на 24 ноември, от 22:00 часа.

Освен артисти от досегашните сезони на „ Подводницата “ като Том Влашиха (Game of Thrones), Франц Динда (Die Wolke), Рик Окон (Tatort) и Пиер Кивит (Der Zürich Krimi), в новия сезон се появяват доста добре известни интернационалните лица, в това число: Рей Стивънсън (Rome, Dexter), Луиз Волфрам (Charité), Елиза Шлот (Narcissus and Goldmund), Йоана Рибейро (The Man Who Killed Don Quixote), Флориан Панцнер (Dark) и още.

Един от най-хубавите европейски трагични сериали в последните години, „ Подводницата “ дебютира с новия си трети сезон в четвъртък, 29 септември, от 22:00 часа с двоен епизод. По Epic Drama, извънредно за Централна и Източна Европа.



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете
Следете и и



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР