Този септември, ако плащате битовите си сметки с през чатбота

...
Този септември, ако плащате битовите си сметки с през чатбота
Коментари Харесай

EasyPay и Mastercard дават 3 уикенда в планината и 30 кошници за пикник

Този септември, в случай че плащате битовите си сметки с през чатбота на EasyPay във Viber, може да спечелите уикенд в планината за двама (от общо 3) или една от 30 кошници за пикник.

Периодът на акцията е от 01-ви до 30-и септeмври 2022 година и важи за заплащания на сметки с Mastercard® през чатбота на. Към момента той се употребява от 300 000 консуматори у нас и може да бъде открит и прибавен през търсачката на приложението. С еднократно въвеждане на абонатните номера за съответните битови сметки, клиентите могат да получат информация за размера им и да ги платят. За още по-голямо облекчение, услугата може да бъде задействана и на EasyPay каса единствено за няколко минути.

При заплащането на сметки в бота на EasyPay във Viber клиентите получават цифрова квитанция, като по този метод се лимитира потреблението на хартия. Организаторите припомнят, че 59% от боклука на Земята е хартия, за изработката на 1 лист хартия се изразходва минимум чашa и половина вода, a 42% от дърветата се изсичат за изработката на хартия.* Mastercard® припознава нововъведението на EasyPay за цифрова квитанция като част от своята Зелена мрежа от дела, които имат за цел да опазят естественото ни благосъстояние.

Повече за акцията можете да прочетете на.

* Източници на данните: theworldcounts.com и library.illinois.edu

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР