Този ритуал помага да се отървете от всичко натрупано веднага

...
Този ритуал помага да се отървете от всичко натрупано веднага
Коментари Харесай

Ритуал за избавяне от неприятности

Този обред оказва помощ да се отървете от всичко насъбрано незабавно. Всички ваши безредици ще изчезнат, а това, което  провокира безпокойствие, ще стигне до разумния си край. С други думи, този обред   е нещо като точка в пространството, която оказва помощ да се внесе изясненост в натрупалите се каузи.

Ще трябват:

– Една бяла свещ
– тамян
– Яйце от кокошка
– Саксия и земя
– 3 скилидки чесън

Вземете яйцето и напишете върху него проблеми те, от  които желаете да се отървете. Вместо точка, най-после нарисувайте дребна серпантина. Запалете свещта, и започнете да горите  тамяна. Пренесете яйцето през  дима с думите:
" Всичко си има начало и край, и нищо не трае постоянно. Това, което стартира, дано свърши, при мен няма да се задържи и с дима да си отиде ".

С яйцето в ръка обиколете цялата къща. Съсредоточете се върху спиралата, която сте нарисували. Добре е,  в случай че можете да видите по какъв начин тя стартира да се усуква.

Яйцето деликатно закопайте в саксията със земята. Отгоре във  формата на триъгълник заровете в земята трите скилидки чесън. Трябва да изчакате до момента в който покълне чесънът. Веднага откакто като видите, че е покълнал, го  отнесете в някое пустинно място и го оставете. Като си тръгвате хвърлете три монети през рамото си и не поглеждайте обратно.

Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР