Този процес е важен, защото не всички посетители, които гледат

...
Този процес е важен, защото не всички посетители, които гледат
Коментари Харесай

Маркетинг моделът на кафе филтъра

Този развой е значим, тъй като не всички гости, които гледат уеб страницата ви, неотложно стават ваши клиенти. Всъщност това се случва при едвам 2% от тях. Само един на всеки 50 души ще купи от вас неотложно. Останалите взаимодействат с бизнеса ви приблизително 5 пъти преди да вземат решение за покупката.

Това е по този начин, тъй като евентуалните ни консуматори желаят да научат повече за нас и за това дали продуктът ни им приляга. Те желаят да се убедят, че останалите хора, които са си го купили, имат позитивни преживявания.

От ранна възраст сме научени да сме подозрителни, когато става дума за финансови въпроси. Следователно, нашите клиенти би трябвало да получат опцията да си изградят доверие към вас. Ваша е задачата да преминете дружно с тях по този път, да премахнете всички подозрения и сдържаност. Този развой ще донесе продажби.

Моделът на кафе филтъра

Да си представим, че имаме кана с кафе с пластмасов филтър, който е остарял и има пукнатини. Това значи, че в случай че излеете топла вода от горната страна, ще получите малко по-малко кафе изпод. То към момента е вкусно, само че огромна част от горещата вода изтича през пукнатините.

Пренасяйки това в онлайн продажбите, би означавало, че непознатите са най-отгоре, а актуалните консуматори – най-отдолу.
coffee_filter-medium.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР