„Този протокол се появи апокрифно, без официално да е входиран

...
„Този протокол се появи апокрифно, без официално да е входиран
Коментари Харесай

Шефът на болница „Лозенец”: Кацаров се крие, ректорът на СУ не знае за скандалното му решение

„ Този протокол се появи апокрифно, без публично да е входиран в болница „ Лозенец “. Такъв документ до момента не се е появявал в документооборота на болничното заведение. На мое питане в министерството не получих публична информация, както и не съумях да се свържа с министър Кацаров. Така че за мен този протокол е правно неплатежоспособен, той не предстои на осъществяване. Това е нещо скандално. Това е един акт, който ще докара до големи катаклизми и до риск за фамилиите на всички хора, които са тук в болничното заведение “, съобщи доктор Горнев пред БГНЕС.

„ Днес разговарях с ректора на Софийския университет, той нямаше безусловно никаква концепция за сходни дейности. Това значи, че се подценява мнението на академичната общественост на най-големия университет и неговия Медицинския факултет “, съобщи Горнев. Той сподели още, че през днешния ден са изпратили тържествено следващия випуск от над 100 завършващи медици, които поемат по своя път.

„ Не мога да изяснявам държанието на другите хора, заставам зад своето държание и зад своето име, и съм сигурен, че финансовите ползи на частните лечебни заведения безусловно са приоритет в дейностите, които биха закрили нашата болница “, акцентира Горнев.

„ Няма да подписвам и да извършвам сходни документи, съобщи изрично шефът на болничното заведение и увери, че медиците ще стачкуват всеки ден.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР