Този проект беше част от широкомащабна програма за опазване на

...
Този проект беше част от широкомащабна програма за опазване на
Коментари Харесай

Конкурс за видеомотиватор

Този план беше част от широкомащабна стратегия за запазване на околната среда и битка с изменението на климата, съфинансирана от Европейския съюз посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) за интервала 2014-2021.



Всеки участник, без значение от възраст и обучение, стана част от по-голямата цел за възстановяване на екологичното обучение в Бургас и насърчаване на кръговата стопанска система на общинско равнище. Това е една от стъпките към стабилно бъдеще и дейно потребление на ресурсите.
Създадените видеоклипове предизвикаха смяна в мисленето и дейностите на обществото. Децата и учениците освен показаха съответни хрумвания за запазване на околната среда, само че и внушиха значимостта на взаимоотношението и обединяването в общата цел. Видеата се трансфораха в средство за образование и ентусиазъм за доста хора, които се причислиха към придвижването за по-екологичен метод на живот.


Определянето на премиите беше мъчно предизвикателство. Приносът на участниците към по-зелено и стабилно общество беше безспорно скъп, по тази причина всички те са спечелили.
Този конкурс освен акцентира значимостта на виновното държание към планетата, само че и заздрави обществото, показвайки, че всеки може да способства за позитивна смяна. Всички се надяваме, че в бъдеще сходни начинания ще продължат да въодушевяват и стимулират хората за дейна грижа към нашата планета.


За спомагателни детайлности по отношение на състезанието и други начинания, може да посетите формалния уеб страница на плана:

Този онлайн запас дава спомагателна информация за концепциите, задачите и достиженията на плана " Прилагане на ограничения за възстановяване на екологичното обучение на подрастващите в Бургас ".
На уеб страницата може да намерите видеоклипове от състезанието, вдъхновяващи истории от участници и детайлности за тяхната работа. Също по този начин, там се дават информация и запаси за стабилно развиване, кръгова стопанска система и други тематики, свързани с опазването на околната среда.


Проектът " Прилагане на ограничения за възстановяване на екологичното обучение на подрастващите в Бургас " е част от " Малка грантова скица кръгова стопанска система " и се извършва по Процедура № BGENVIRONMENT-3.001 в границите на стратегия " Опазване на околната среда и климатични промени " на ФМ на ЕИП 2014-2021, с програмен оператор Министерство на околната среда и водите (Министерство на околната среда и водите).


Сайтът също по този начин може да даде настоящи вести, графици на идни събития и благоприятни условия за присъединяване и включване в самодейностите на плана. Всичко това се реализира за разпространяване на познания и стимулиране на публичното присъединяване в самодейностите за запазване на околната среда в района на Бургас.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР