Този проблем виси над България твърде много време - механизъм

...
Този проблем виси над България твърде много време - механизъм
Коментари Харесай

Зарков за Гешев: Проблемът с разследването на гл. прокурор виси над България твърде много време

Този проблем виси над България прекалено много време - механизъм за следствие на основния прокурор, по-нормална ефикасна процедура за отчетност, регистриране на институцията в отвърдените демокрлатични правила. Крайно време е и през днешния ден стартира този развой. Доволен съм. Това сподели пред публицисти министърът на правораздаването Крум Зарков.

Той обърна внимание, че другата седмица би трябвало да се състои първото съвещание на Висш съдебен съвет по настояването на предварителното преустановяване на мандата.

" Това, което се случи през днешния ден в Висш съдебен съвет беше много показателно. Само преди няколко седмици такива диалози бяха изцяло невъзможни ", сподели още министърът.

" Моята роля е да направя по този начин, че всичко да стане законно, само че още по-важно - цялата истина да бъде разкрита, с цел да могат да се вземат съответните решения. Този път няма да бъдат заметени нещата под килима, всичко ще се разбере и ще бъдат взети съответните решения по този начин както повелява законът ", акцентира Зарков
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР