Този показен арест все пак доведе до желание на прокуратурата

...
Този показен арест все пак доведе до желание на прокуратурата
Коментари Харесай

Йово Николов: Има проблем - прокуратурата отказва да разследва сигналите на Божков за корупция

Този демонстративен арест въпреки всичко докара до предпочитание на прокуратурата да разпита Божков. Ако тук има дума против дума, то при КТБ има доста доказателства - цесии, заеми и т. н. Може да се разкрият доста секрети. Ако при лотариите имаме пропусната вреда, при КТБ има действителни загуби от 4, 5 милиарда

Прокуратурата е последната стена сред обществото и закона. Помните ли убийството в с. Антон. Там двама души убиха един човек, тъй като те са над закона. Прокуратурата, макар сигналите, не действаха. Корупцията убива и във физически смисъл.

Любомир Николов е прочут на Министерство на вътрешните работи. Бил е разследван за изнасяне на информация - явно с контакти с незаконния свят. занимавал се е с контрабанда на незаконни цигари. човек от междинна класа в средите на престъпния свят. Става въпрос за неуредици в бизнеса. Те в тези среди имат летален темперамент.

Той е два пъти уволняван от Министерство на вътрешните работи. Очевидно е, че не е очаквал да почине в леглото си. Това ликвидиране не е доста професионално изпълнено. При професионално ликвидиране се има изстрел в региона на главата. А тук имаме в тялото. При повече шанс, щеше да се оправи.

Ние се възбуждаме от сходни убийства. Преди време бяха повече на брой и посочваха процеси в престъпния свят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР