Този плъгин се интегрира лесно в браузъра, има малък обем

...
Коментари Харесай

Nimbus Screen Capture – браузърна добавка за скрийншоти


Този плъгин се интегрира елементарно в браузъра, има дребен размер и доста потребни функционалности
(eкранна фотография: Nimbus Screen Capture)

Nimbus Screen Capture е олекотено уголемение за Гугъл Chrome, предопределено за снемане на екранни фотоси, до момента в който сърфираме в интернет. Този удобен плъгин може да снима целия прозорец на уеб браузъра или определена част от него и предлага принадлежности за редактиране на съответния скрийншот.

Плъгинът се интегрира съвършено в лентата с принадлежности на Chrome, тъй че да имате елементарен достъп до неговите функционалности. Можете да го деактивирате посредством панела за разширения на Chrome.

Nimbus Screen Capture предлага разнообразни режима на снимане, включително забележими елементи от уеб страницата, определена област, цяла страница, прозорец на браузъра и други Добавката също по този начин предлага функционалност “Празен екран ”, на който може да въведете фотоси и по-късно да ги обработите.

Разширението поддържа богати благоприятни условия за снемане и редактиране на екранни изображения
(eкранна фотография: Nimbus Screen Capture)

Плъгинът поддържа също прекопирване на скрийншотите в клипборда (буфера) за следващо проникване в други помощни стратегии, експортиране във файлов формат JPEG, PNG или BMP, качване в акаунт в Nimbus, шерване с познати и прибавяне на мнения, печатане, изпращане за предпазване в Гугъл Drive и така нататък

Разширението разрешава също да маркирате главните неща от екранната фотография благодарение на стрелки. Освен това можете да увеличавате или намалявате, да преоразмерявате или изрязвате фотографията, да употребявате химикалка за изобразяване, както и да вмъквате правоъгълници, елипси и линии.

Предвидени са още благоприятни условия за вграждане на текстови известия и текстови полета, контролиране на ширината на линията, смяна на цвета, използване на замъгляващ резултат, анулация или повторение на дейности, включително анулация на всичко, което сте приложили върху скрийншота.

В инструмента са вградени и други практични функционалности, като да вземем за пример активиране на резултат на сянка, активиране и деактивиране на режимите на снимане и потребление на клавишни комбинации и други, които улесняват улеснят снемането на екранните изображения.

Друг плюс на тази стратегия е, че не визира по никакъв метод продуктивността на браузъра.

Плъгинът е кросплатформен, може да работи на всички известни операционни системи
(eкранна фотография: Nimbus Screen Capture)

В умозаключение може да се каже, че Nimbus Screen Capture е потребно уголемение за браузъра, което включва набор от комфортни функционалности, които ще ви оказват помощ да вършиме и редактирате екранни фотоси. В негова изгода е и фактът, че има дребен размер.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР