Този петък станахме свидетели на случай на брутална агресия срещу

...
Този петък станахме свидетели на случай на брутална агресия срещу
Коментари Харесай

Нападателят на лекарите в болница „Св. Анна” – бивш полицай и криминално проявен

Този петък станахме очевидци на случай на брутална експанзия против лекари в столичната болница "Св. Анна ". Пациент удрял, душил и обиждал медици. Две лекарки са потърпевши, едната – много тежко.

Нападнатата през вчерашния ден лекарка, чието положение бе извънредно тежко, към този момент е нормализирана. Няма заплаха за живота ѝ, само че възобновяване ѝ ще бъде дълго, тъй като е получила тежки контузии, защото са ѝ блъскали главата в стената, съобщи за bTV представителят на болничното заведения Антон Луков.

Тя е в реанимация, достъп до нея има единствено лекуващият ѝ доктор.

Нападателят Здравко Инджов е добре прочут на полицията в Сливен. Първо като някогашен чиновник,после като престъпно проявен.Срещу него има досъдебни производства за безчинство и закана за ликвидиране.Въпреки че прокуратурата желае Инджов да остане в ареста,той е освободен.По-късно и домашният арест е сменен с подписка.

„ По принцип е приключил, по какъв начин се водеше, спортна академия, беше републикански първенец в юношеска възраст, по многобой. После работеше в полицията,после изкара курсове и се занимава с разнообразни строителни действия. Към мен постоянно е бил деликатен,услужлив и вежлив,оттам нататък какви са връзките му с другите хора,оставям те да си споделят ", споделя Маргарита Димитрова, съседка на нападателя.

Жената споделя,че Инджов има положителни връзки със съседите,а на нея помагал всекидневно.
Инджов е напуснал системата на Министерство на вътрешните работи през 2009 година

Нападението е травмирало медиците в болница „ Св. Анна”.

„ Лекарите са извънредно възмутени и обезпокоени, само че работят тъй като това е техен дълг. Това не е първият подобен случай на принуждение против лекари в България, нито в болница.”, сподели представителят на болничното заведение Антон Луков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР