Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив,

...
Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив,
Коментари Харесай

Музикалният фестивал Music Daze започва този петък!

Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив, тъй като в града на тепетата започва Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се радостни компании и почитатели от цяла България, които идват в града с цел да изживеят дълго чаканата страст от фестивална еуфория и музика онлайн и да се потопят в обичаната атмосфера на Пловдив!
Най-важната вест за всички е - времето в Пловдив е слънчево и топло! Прогнозните температури за фестивалните дни са сред 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали, чака ни супер уикенд!
Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A.L.E.K.S., той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. A.L.E.K.S. ще показа авторската музика от дебютния си план " Late Night Thoughts ", както и няколко неиздадени части.


11 юни 2021, петък:
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа – K.LINA
18.00 часа – Stop The Schizo
19.30 часа - Nouvelle Vague
21.30 часа – DJ Burak Yeter
12 юни 2021, събота:
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа - A.L.E.K.S
18.00 часа – Krekhaus
19.30 часа - Me and My Devil
21.00 часа - Dub FX feat. Mr Woodnote
13 юни 2021, неделя:
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа – Le`Push
18.00 часа – Innerglow
19.30 часа – Керана и космонавтите
 DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze! DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze!
Music Daze включва още един доста мощен актьор в програмата си! Седмица преди началото на феста, своето присъединяване удостовери DUB FХ. Н...
21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „ Нова “

- Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „ Стефан Стамболов “ N 1) - работи и продава билети всеки ден до 18.00 часа.
- Касите на рид Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа.
- Организаторите поучават – с цел да се избегнат оптимално тапи по алеите към връх Бунарджика, използвайте опцията за онлайн пазаруване на билети print@home - не е належащо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират непосредствено през телефон!
 Първият летен фестивал в България за 2021-ва година, Music Daze ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив Първият летен фестивал в България за 2021-ва година, Music Daze ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив
Music Daze качва фестивалното развлечение на най-високата точка в града – в директен и в метафоричен смисъл! Музиката, танците, приятелст...

- Music Daze ще се организира на самия връх на рид Бунарджика. На фотографията може да видите скица на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския бул. „ Руски “. Достъпът до фестивалната зона ще е единствено пешеходен, коли няма да се позволяват. Полиция ще контролира придвижването още преди тепето, тъй че да не стават тапи и тапи.
- От ограничения за сигурност в зоната на фестивала няма да се позволяват фенове с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze заплащането на билети, храна и питиета ще става единствено в брой.
- Деца до 9 години ще се позволяват без билет, само че би трябвало да се показа попълнена декларация за компаньон, можете да се изтегли от този линк:. Ще бъде предоставяна и на място, само че това ще забави достъпа.
Music Daze се провежда от.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР