Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив,

...
Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив,
Коментари Харесай

Music Daze започва в петък!

Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив, тъй като в града на тепетата започва Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се радостни компании и почитатели от цяла България, които идват в града с цел да изживеят дълго чаканата страст от фестивална еуфория и музика онлайн и да се потопят в обичаната атмосфера на Пловдив!
Най-важната вест за всички е - времето в Пловдив е слънчево и топло! Прогнозните температури за фестивалните дни са сред 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали, чака ни супер уикенд!

Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A . L . E . K . S . , той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. A.L.E.K.S. ще показа авторската музика от дебютния си план " Late Night Thoughts ", както и няколко неиздадени части.   
Ето го и цялостният график на фестивала по часове
11
юни 2021, петък
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа – K.LINA
18.00 часа – Stop The Schizo
19.30 часа - Nouvelle Vague
21.30 часа – DJ Burak Yeter

12 юни 2021, събота
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа - A.L.E.K.S
18.00 часа – Krekhaus
19.30 часа - Me and My Devil
21.00 часа - Dub FX feat. Mr Woodnote

13 юни 2021, неделя
16.30 часа – отваряне на порти
17.00 часа – Le`Push
18.00 часа – Innerglow
19.30 часа – Керана и космонавтите
21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „ Нова “

Важна информация за билетите.
Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „ Стефан Стамболов “ N 1) - работи и продава билети всеки ден до 18.00 часа;

- касите на рид Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа. На Music Daze схемата, която изпращаме сме показали точното мястото на всяка една от тях.

- уредниците поучават – с цел да се избегнат оптимално тапи по алеите към връх Бунарджика, използвайте опцията за онлайн пазаруване на билети print@home - не е належащо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират непосредствено през телефон! Купете от този линк

Важна информация за достъпа до фестивала
Music Daze ще се организира на самият връх на рид Бунарджика. Прилагаме скица на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския бул. „ Руски “. Достъпа до фестивалната зона ще е единствено пешеходен, коли няма да се позволяват. Полиция ще контролира придвижването още преди тепето, тъй че да не стават тапи и тапи.

От ограничения за сигурност, в зоната на фестивала няма да се позволяват фенове с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze заплащането на билети, храна и питиета  ще става единствено в брой.

Деца до 9 години ще се позволяват без билет, само че би трябвало да се показа попълнена декларация за компаньон, можете да се изтегли от този линк:
Ще бъде предоставяна и на място, само че това ще забави достъпа.  DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze! DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze!
Music Daze включва още един доста мощен актьор в програмата си! Седмица преди началото на феста, своето присъединяване удостовери DUB FХ. Н...
Билети -->!

Music Daze се провежда от Blue Hills Events –
Очакваме ви за мощни фестивални страсти!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР