Този петък от 20 ч. по bTV стартира забавната и

...
Този петък от 20 ч. по bTV стартира забавната и
Коментари Харесай

Сашо Кадиев плаче в Аз обичам България“

Този петък от 20 ч. по bTV започва занимателната и любопитна телевизионна игра " Аз обичам България ", отдадена на всичко българско и родно, с водещ - актрисата Александра Сърчаджиева и капитани на тимовете - Александър Кадиев и Камен Алипиев - Кедъра.

Отборите им ще се хвърлят в " яростна " и доста занимателна борба още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите " възходи и падения ", усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече аргументи, поради които да обичат България.

Рамо до рамо с тях в игрите, заниманието и в учението ще застанат фолк идолите Галена и Азис, които ще са в тима на КЕДЪРА и надарените артисти - Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в тима на КАДИЕВ.

Така разпределени, всеки от тях ще има опцията да блесне както със познания и нечувани умения по тематики, свързани с родината, по този начин и да се " сгромоляса ", само че с усмивка и въодушевление, без да губи за момент вяра, че тъкмо неговият тим ще се закичи с премията. По традиция във всеки епизод тя ще е обичан и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването спечелилите ще получат три чифта достоверни, топли бабини терлици.

Интересни, радостни, непредвидени, разнородни и любопитни, въпросите и дилемите в игрите ще накарат феновете да научават доста нови неща за родината и да се забавляват от сърце. В една от игрите те ще имат опция да премерят знанията си с тези на играчите, като употребяват телефоните си. Всички пред екраните ще срещнат освен познати и обичани лица, а и героите измежду нас - почтени българи с невероятни умения и достижения, с награди и с истории, които си коства да бъдат показани.

Какво е в положение да просълзи постоянно усмихнатия Сашо Кадиев и по какъв начин Галена и Азис ще поведат хоро ще стане ясно в пилотния епизод на предаването. " Аз обичам България ".

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР