Този петък Huawei представи третата версия на FreeBuds слушалките си,

...
Този петък Huawei представи третата версия на FreeBuds слушалките си,
Коментари Харесай

Huawei, FreeBuds 3 и по-добри ли са те от AirPods 2 на Apple

Този петък Huawei показа третата версия на FreeBuds слушалките си, които влизат в пряк дуел със супер известните AirPods на Apple.

Дизайнът на FreeBuds 3 много припомня този на последните AirPods 2 и формата на едни от първите слушалки, които Apple продаваше във времето, когато iPod беше на мода.

Една от най-атрактивните екстри на слушалките на Huawei е технологията за адаптивно уединяване на непряк звук, която е типична за по-обемистите и скъпи модели на пазара.

Слушалките също по този начин схващат по кое време ги използваме за диалог, като регистрират вибрациите в костите към ушите и челюстта и сами контролират равнището на звук, което микрофонът поема.

От Huawei настояват, че можем да караме колело със скорост от 20км/ч, без това да нарушава качеството на диалога и за двете страни.

FreeBuds 3 идват в нова кутийка с кръгла форма, налична в черно и бяло, която, както множеството сходни модели на пазара, може да служи като зарядно за слушалките.

Според Huawei слушалките устоят на до четири часа музика, а кутийката може да удължи живота им с до 20 часа.

За съпоставяне, батерията на AirPods 2 има живот от пет часа, а кутийката им прибавя още 24 часа, само че китайският производител има един спомагателен коз в ръкава си.

FreeBuds 3 се зареждат до 100% по-бързо от AirPods 2, когато са включени в кабел, и до 50% по-бързо, в случай че се зареждат безжично.

При всички положения е мъчно да кажем кой от двата модела по-добър, без да сме ги тествали един до друг.

Със сигурност обаче ще научим повече по въпроса, когато FreeBuds 3 се появяват на пазара, а това най-вероятно ще се случи паралелно излизането на Huawei Mate 30.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР