Този петък, 24 март, само в кината, влизаме в забележителния

...
Този петък, 24 март, само в кината, влизаме в забележителния
Коментари Харесай

Влизаме в легендарния фентъзи свят на Dungeons & Dragons от този петък само в кината

Този петък, 24 март, единствено в кината, влизаме в забележителния фентъзи свят на Dungeons & Dragons с изпълнената с доста екшън и още повече комизъм епична продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест , която подсигурява най-грандиозното киноизживяване на сезона. Опасни задачи, колоритни герои, страховити създания, борба със зли магьосници и несъмнено, дракони – амбициозният филм най-сетне сбъдва фантазията на милиони почитатели за качествена акомодация на именитата игра, само че по едно и също време с това, с вълнуващата си история и впечатляваща визия, по несравним метод приветства всички, които за първи път се допират до тази изключителна галактика.

Малцина определени почитатели и родни звезди към този момент имаха неповторимата опция да пристъпят в тази галактика и да изживеят уместно Dungeons & Dragons: Разбойническа чест на специфична галапремиера в София, която се организира през вчерашния ден, 22 март, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia. Преди да се потопят във кино лентата, гостите на събитието се любуваха на тематичен, новаторски кетъринг и питиета в особено построена таверна, пресъздаваща страхотната атмосфера на Dungeons & Dragons, което направи събитието още по-празнично и приготви всички за идното незабравимо киноизживяване.

Подробности за Dungeons & Dragons: Разбойническа чест откриваме в извънредно видео, в което звездите Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит и София Лилис ни водят зад кулисите на продукцията и разкриват любопитни обстоятелства за метода, по който са пресъздадени на екран множеството магични създания и неподражаемият свят на играта, и какво прави кино лентата толкоз атрактивен и занимателен. А режисьорите Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн са безапелационни, че Dungeons & Dragons: Разбойническа чест е великото премеждие, което всички чакаме, с герои, към които ще се привържем.

В Dungeons & Dragons: Разбойническа чест изпеченият бандит и бард Едгин и неговият сътрудник – варварката Холга, се заемат да си върнат богатство, което с право са откраднали, само че за злощастие са били хванати. Едгин скоро открива, че въпросната полезност е в ръцете на някогашния му другар Фордж, който също по този начин е отвлякъл щерка му Кира. Тя е затворена в града, който Фордж ръководи благодарение на мистериозния консултант Софина и с цел да успее да я избави, Едгин ще има потребност от постоянна помощ. Към него и Холга се причисляват младият вълшебник Саймън, паладинът Зенк и друидът Дорик, само че ще им стигнат ли силите? Защото, до момента в който се насочат на рисковата си задача, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото от горната страна, самите те са отприщили.

Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн (Нощни игри), които са и създатели на сюжета, дружно с Майкъл Джилио, по играта Dungeons & Dragons на Hasbro. Продуценти са Джереми Лачъм, Брайън Голднър и Ник Мейър. В функциите са Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис, Клои Колман, Дейзи Хед и други

Най-разбойническото киноприключение Dungeons & Dragons: Разбойническа чест стартира на 24 март единствено в кината, IMAX и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР