Този път зрителите на NOVA станаха свидетели на едно от

...
Този път зрителите на NOVA станаха свидетели на едно от
Коментари Харесай

Дегустирай и презентирай в Hell’s Kitchen България

Този път феновете на NOVA станаха очевидци на едно от най-емблематичните тествания в Hell’s Kitchen България, в което петимата шефс трябваше да разкодират шифъра на началник Ангелов. Непосредствено след вечерята Оранжевите станаха двама, като Виктория застана до Николай.

В дневното предизвикателство Черните разгадаваха основните съставни елементи от ястието на шефа и готвиха съвършени копия на неговата чинията. Най-много точни попадения с продуктите имаше немската кралица на дегустациите – Валентина, а оспорваният резултат сложи началото на войната на огромното его сред нея и Николай.

Ресторантът отвори порти, а в кухнята Николай съумя да отвърне уместно на Валентина, като показа на шефа концепция шедьовър за мини комплимент. С първите поръчки Черните започнаха да „ изгарят “ един след различен и ядяха своите грешките в общежитието, до момента в който котлоните не угаснаха изцяло. Hell’s Kitchen се трансформира в сладкарница и всички започнаха работа по десерта. Сред номинираните за следващ път беше Елена, само че търпението на шефа към Виктория беше изчерпано и тя облече оранжевата престилка.

Шеф Ангелов ще венчае ли Виктория и Николай? Кой от Оранжевите ще си върне куртката? Кои ще са четиримата оживели след вечерната резервация? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР