Този път той показа характера си в ефира на БТВ.Жесток

...
Този път той показа характера си в ефира на БТВ.Жесток
Коментари Харесай

Нов жесток скандал с Джамбазки и Цънцарова по БТВ

Този път той сподели характера си в ефира на БТВ.

Жесток скандал се развихри сред водещата на bTV Маря Цънцарова и представителят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Повод за свадата стана обвиняванията, че евродепутатът е посочил нацистки привет в границите на съвещание на Европейския парламент (ЕП). 

Цънцарова го пита директно  " Защо злепоставил България в Европейския парламент? " и " по кое време ще чуем опрощение ".

" Няма нацистки поздрави, няма фашистки поздрави, няма нищо от главата на тези хора, които търсят под вола теле (…) Ако желаех да покажа нещо, ще го направя от трибуната “, разяснява на собствен ред Джамбазки. Конфликтът сред двамата в действителност се разгоря, откакто водещата сподели доста остаряла фотография на Джамбазки, на която тя твърди, че той още веднъж демонстрира нацистки привет. Снимката е направена по време на шампионат по пейнтбол преди повече от десетилетие. Джамбазки обаче отвърна много остро. Той първо сподели, че на фотографията той не демонстрира нацистки привет, а е вдигнал ръка със свидлив пестник.

Той опита да иронизира като по думите му сега това е поздрава на придвижването в отбрана на живота на афроамериканците сега " Black lives matter ", съобщи Блиц.

" Вижте какъв брой съм бил съвременен още тогава ", акцентира той.

По думите му, сходен жест е бил употребен и от президента Румен Радев по време на миналогодишните митинги, вследствие на които падна тогавашната власт.Той посочи, че вдигнатият високо във въздуха пестник постоянно е означавал подготвеност за битка и опозиция. 

И тук бе моментът, в който Джамбазки мина в настървена офанзива. Той разкри извънредно пикантна детайлност за фотографията, която " са изровили " сътрудниците на Цънцарова. По думите му, единият от хората, запечатани на компрометиращия фотос, е бил кореспондент на bTV.

" Означава ли това, че вие сте такава телевизия, фрау Хелга Цънцарова ", попита той водещата.

" Може ли по този начин да се обръщам към вас? Имате ли тук загадка стая с униформи и камшици " - попита още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.  

Джамбазки нахока още водещата, че " хубаво е изровила фотографията, само че такива неща би трябвало да се ревизират, тъй като - по какъв начин биха се почувствали акционерите на bTV, в случай че схванат, че малкия екран е такава, разплодник на такива хрумвания ".

" И в bTV има инфилтрация на крайни радикални детайли ", добави той.

Цънцарова уточни, че въпросната персона е бил единствено стажант и не е имал контракт с малкия екран.

Но и тук Джамбазки я отвърна. По неговите думи, щом той е виждан на събития на bTV, с бадж  и микрофон на малкия екран, а плочка на екрана осведоми, че той е кореспондент на малкия екран, значи той за хората е чиновник на bTV. 

Що се отнася до жеста в Екологичен потенциал, Джамбазки сподели, че в Европейския съюз (ЕС) съществува гузна съвест, която води ди прибързаното заклеймяване в името на битката със срамното минало.

" Бе основана подправена вест и всеки побърза да се отхвърли от лукавия, тъй като някои желаят да се потвърдят бързо като антифашисти ", акцентира той. 

По думите на евродепутата, той ще желае опрощение от всички, които са го жигосали, за неразбрания жест, а в случай че не го получи, ще прибегне до съда. Той добави, че множеството, които са го осъдили незаслужено в обществените мрежи, към този момент са си премахнали постовете си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР