Този път срещу Бонев бяха пуснали Прошко Прошков. Последният бе

...
Този път срещу Бонев бяха пуснали Прошко Прошков. Последният бе
Коментари Харесай

Битката на Борис Бонев с хиените на Фандъкова: Направи смешен и Прошко Прошков

Този път против Бонев бяха пуснали Прошко Прошков. Последният бе толкоз неопитен и обикновен, че несъмнено даже самата Фандъкова се е изчервила, до момента в който го е гледала. Нямаше и по какъв начин да е иначе, когато нямаш нито един мотив и факт в поддръжка на настоящето ръководство на Столична община. Прошко бе толкоз зле, че даже нападките му против Бонев, които напомняха тези на хиена, са в интерес на несимпатичния хищник…

 

Спорът в студиото мина, в резюме казано, по следния метод: Бонев посочваше безсилието, некадърността, зависимостите и корупцията под палката на Фандъкова, със съответните доказателства и обстоятелства. Прошко скачаше раздразнителен, отхвърляше и все повтаряше, че Бонев се борел за кметския пост. Така и не можа да цитира най-малко едно смислено нещо, обвързвано със 17-те години ръководство на София от ГЕРБ. Нито едно!

 

Затова разногласието, борбата или както желаете го наречете бе извънредно неравностоен. Хиената Прошков бе трансфорат в боксова круша. Не е за жалост, тъй като самичък се подлага на сходно оскърбление.

 

Срещу Борис Бонев са изпращани гербаджийски остриета като Димитър Вучев, Георги Георгиев, Стоян Колев и други Нито един от тях не съумя да се показа най-малко равностойно. Прошко Прошков бе следващата траги-комична панорама.

Бонев бил желал оставката на Фандъкова. Искат я хиляди столичани. И тя, в случай че имаше капчица достолепие, щеше да я подаде от дълго време. Но Борисов и е заповядал да стои там и да извършва напътствията му. Това е.

Толкова е просто, колкото е грозно и тъпо.

 

Емил Азар

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР