Този път ракетната атака на Русия умишлено се цели в

...
Този път ракетната атака на Русия умишлено се цели в
Коментари Харесай

Кулеба: Военнопрестъпникът Путин ”празнува” Нова година с убийства

" Този път ракетната офанзива на Русия съзнателно се цели в жилищни региони, не в енергийната ни инфраструктура. Военнопрестъпникът Путин " чества " Нова година като убива хора. Русия би трябвало да бъде изритана от мястото си в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, което постоянно е заемала незаконно ".

" Тази цинична офанзива против Украйна в навечерието на Нова година изцяло разкрива отвратителната същина на Русия. Унищожени къщи, мъртви хора. И всичко това под празничните фойерверките, награждаващи дебелокорместите съветски генерали. Празникът на злото няма да продължи дълго. През 2023 година всеки военнопрестъпник ще си получи присъдата ". Това разгласи министър председателят на Украйна Денис Шмигал в " Телеграм ".

" Атентати против гражданска инфраструктура в разнообразни райони на страната ни. Нанесени са вреди на жилищни здания, хотел, магазин. Има починали и ранени ", сподели той.

Шмигал добави, че руснаците желаят да сплашат украинците, да ги оставят на мрачно за Нова година и да причинят колкото се може повече вреди на цивилната инфраструктура.

" Въпреки това нашата енергийна система остава постоянна. Всички служби работят за премахване на следствията от офанзивите. Силите за противовъздушна защита са герои и същински щит на нашето небе. Благодарим ви! Русия и нейните терористични войски ще бъдат осъдени за всяка ракета ", увери министър председателят.

Окупаторите са обречени на проваляне. Защото сме несломими. Това разгласи в " Телеграм " украинският пълководец на Сухопътните войски Олександър Павлюк.

" Поредната подла и цинична ракетна офанзива на врага продължава.(...) За окупаторите няма закони и традиции за водене на война. Мислят, че ще ни победят, в случай че не на бойното поле, то като разрушат градовете ни. Но този път, както всеки различен път, те са обречени на проваляне. Защото сме несломими. Защото ние няма да спрем да се борим, до момента в който не си върнем всеки сантиметър от нашата земя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР