Този път пиарите да го духат, сам измислих нещо, което

...
Този път пиарите да го духат, сам измислих нещо, което
Коментари Харесай

Последните 12 минути на Бойко. Parla Piu Piano, Севде!

Този път пиарите да го духат, самичък измислих нещо, което в действителност ще допадне на всички българи. Трябват ми тъкмо 12 минути.

Обяснявам:

5 минути стигат да събера актива на ГЕРБ и да разглася, че разпущам партията и всеки да се избавя кой както може. Дадох им фандък и изпълниха гушите. Да се крият по къщите си в Гърция Италия, да си вършат пластични интервенции – каквото желаят. Аз бях дотук.

Още 5 минути са ми нужни да кажа по някоя от моите и на Шиши малките екрани, че дадох всичко от себе си на тоя народ, а от народа взех всичко за себе си и за ортаците. По моите сметки сме квит. Аз може да съм елементарен, само че истината е, че народът е още по-прост и може да не разбере, какво тъкмо имам поради.

Останаха 2 минути, най-важните. За 60 секунди качвам багажа – няма да кажа на какво, и в идващите 60 секунди си удрям камшика и изчезвам крепко пушек. Не ме търсете на Росенец, мястото е компрометирано. И в Дубай при Шиши няма да съм, тъй като него към този момент го подкараха янките и руснаците, а това, чувал съм е непоправимо. Пък и не желая Черепа да ме пита за ония 67 милиона. От него разбрах, че са толкоз, тъй като Горанчето ми донесе единствено двайсет… Абсурд е да ме видите и в Белград: Василев от една страна, а от другата – Сретен… Важното е да се изпаря – фит… и ме няма.

Сбогом народе! Всички диктатори рано или късно си отиват. Някои ги бесят, други лежат по пандизите. Ще опитам да избегна тази орис и се кръстя, кръстя - знаете, че съм доста религиозен. В сака с футболния екип съм си поставил и една Библия...

Чудите се, за какво бих го направил? Защото и аз най-после схванах, че 12 минути могат да трансформират 12 години...

***

Севда, горко ридаеща: На кого ме оставяш, Кръстник!

Parla Piu Piano, ма Севдо!...

Следва тон от шляпване по нечий гъз – познатото нашенско „ на сбогуване “.

Текст: национален
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР