Този път няма да има дискусии относно размера на тълпата,

...
Този път няма да има дискусии относно размера на тълпата,
Коментари Харесай

Церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън без публика

Този път няма да има полемики по отношение на размера на тълпата, участваща в инаугурацията на Байдън, тъй като присъстващи няма да има. В извънреден ход, който разкрива тежката обстановка, в която президентът Доналд Тръмп напуща нацията, целият ще бъде затворен в сряда . Има опасения, че непокорните последователи на Тръмп, които нахлуха в Капитолия, ще се върнат, оповестява БГНЕС. И има опасения за сигурността на Байдън , новоизбрания вицепрезидент Камала Харис и други високопоставени лица на церемонията, която ще бъде навън.
Предишните президенти полагаха клетва пред големи тълпи, които се простираха в цялото простанство към мястото на церемонията. Тази година, обаче във Вашингтон има повече американски боен контингент, в сравнение с в Ирак и Афганистан . На няколко пресечки от площадката за церемонията по встъпване в служба пред западната фасада на Капитолия са издигнати солидни стоманени и бетонни загради. Един чиновник съобщи, че поддръжниците, които ще стигнат до там, ще имат шанс, в случай че видят върха на белия купол на Капитолия. При всички случаи, това ще бъде извънредно встъпване в служба.Това се случва в миг, когато всеобщите манифестации са смъртоносно рискови от пандемията, която Тръмп пренебрегва. А напускащият президент, който продължава да лъже за своето електорално проваляне, съобщи, че няма да взе участие, отказвайки на Байдън различен значим легитимиращ знак. Когато светът огледа в сряда, той ще научи трагична истина: Две велики икони на американската народна власт, Капитолия и Белият дом, в този момент би трябвало да бъдат запечатани в огромна клетка, с цел да ги предпазят от хората, на които служат.
 Плановете на Байдън: 100 млн. имунизации за първите 100 дни ръководство Плановете на Байдън: 100 млн. имунизации за първите 100 дни ръководство
Джо Байдън има намерение до края на първия месец от поемането на президентския пост на Съединени американски щати да провежда основаването на 100 нови центъра...
Байдън очерта солиден законодателен пакет от 1,9 трилиона $ за финансиране на битката против ковид и за непосредствено финансово облекчение на американците. Неговият „ Американски избавителен проект “ ще отпусне над 400 000 милиона щатски $ за справяне с COVID-19. Това ще добави 1400 $ за стимулиране и ще усили компенсациите за безработица. Има същинска болежка, която обгръща действителната стопанска система, в която хората зависят от заплати, а не от вложенията си, с цел да заплащат сметките си, храненето и потребностите на децата си “, сподели определеният президент в тирада в Уилмингтън, Делауеър. Речта сподели внезапен контрастност с фиксирането на неговия предходник на фондовия пазар. Това, на което Байдън не се обърна, беше по какъв начин да получи пакета, утвърден в Конгреса. Докато президентът обществено подлагаше на критика изборите, потвърждавайки с машинация, че са фалшифицирани и се придържат към подправената вяра да останат в Белия дом, брачната половинка му събра нещата си, с цел да се изнесе , настояват голям брой източници, които наблюдават активността на Тръмп от края на ноември. „ С наближаването на края на седмиците от нейния мандат, тя обаче не е основала офис, който да продължи платформата й във времето след престоя й в Белия дом, съгласно източник, осведомен с нейните действия. Тя също не е помогнала за идването на идващата първа дама Джил Байдън, с която към момента не се е свързала, сподели върховен чиновник на Белия дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР