Този път групата на ПП-ДБ-Спаси София предлага нов кандидат -

...
Този път групата на ПП-ДБ-Спаси София предлага нов кандидат -
Коментари Харесай

На живо: Пети опит за избор на председател на СОС - новият кандидат е Грети Стефанова

Този път групата на ПП-ДБ- " Спаси София " предлага нов претендент - най-възрастният член на СОС Грети Стефанова от ДСБ.  Новината пристигна рано тази заран от Борис Бонев, който беше доскорошен канидидат за поста, повдигнат от най-голямата група общински съветници в градския парламент. По думите му Стефанова можела да бъде консенсусна фигура по схемата, по която предишния парламент беше определен за ръководител най-възрастният народен представител Вежди Рашидов.

Столичният общински съвет приключи предходното си съвещание на 7 декември и отсрочи за 18 декември избора на ръководител. Това се наложи, защото още веднъж не бе реализирано единодушие.

Кандидатите на партиите през по-миналата седмица бяха от " Българска социалистическа партия за България " - Диана Тонова, " Възраждане " - Красимир Гълъбов, " ИТН " - Пламен Данаилов. От " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) отдръпнаха кандидатурата на Борис Бонев, а от ГЕРБ-СДС не издигнаха претендент.

Изборът на ръководител на СОС не търпи отсрочване, написа в профила си във Facebook кметът на София Васил Терзиев през вчерашния ден. Той акцентира, че всички общински съветници са длъжни да защитят един единствен интерес - този на софиянци.

Нека в СОС се схващат както могат. На нас втора сглобка ще ни пристигна допълнително. Това сподели в събота в Казанлък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше посетител на Националната зимна академия " Лидерството и мирът - отговорности и провокации пред дамите на управителни позиции ". " Ние не участваме в договарянията за ръководител на СОС ", означи Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР