Този път е наистина! Поли Генова се сгоди за своя

...
Този път е наистина! Поли Генова се сгоди за своя
Коментари Харесай

Официално! Поли Генова е сгодена

Този път е в действителност! Поли Генова се сгоди за своя другар и татко на първородния им наследник Даниел, научи първи HotNews. На сантиментална вечеря в Грифид Вистамар в Златни пясъци, обичаният на певицата Джоузеф Шардон, най-сетне й е предложил брак. Радостната новина идва директно след другата такава, а точно предстоящата втора рожба от звездата на "Евровизия ".



Поли побърза да се похвали с годежа в Инстаграм, като на оповестените фотоси я виждаме доста женствена и ослепителна в зелен тоалет. Певицата на драго сърце демонстрира годежния си пръстен, а ситуацията е много задушевна, вижда се и музикант, който явно е бил музикалния акомпанимент на събитието. Всяка една от фотосите, които Генова е качила в обществената мрежа, подчертава върху красивото диамантено украшение - дълго чакано от русокоската. Очевидно новината за втората бременност е предиздвикала холандеца с филипнски корени да побърза с предлагането за брак.



Сред първите, които честитиха годежа бе певицата Мария Илиева, която преди броени дни също стана майка за повторно. "Йееее! Честито! ", написа тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР