Този парламент, който нареди българския народ, е по-различен от предишния.

...
Този парламент, който нареди българския народ, е по-различен от предишния.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: До 15 дни ще е ясно дали ще има правителство или нови избори

„ Този парламент, който подреди българския народ, е по-различен от предходния. Според нас той е много по-близък до действителността и до това, което желаят българските жители. “ Това сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “ в декларация от името на група при започване на 46-ото Народно заседание.

„ Самият факт, че тук участва Министерски съвет, значи, че хората, които стоят тук не се срамят да застанат зад нас “, добави той.

Той съобщи, че когато президентът Радев даде мандат на Има Такъв Народ, от партията ще предложат предложат кабинет и ще проведат диалог за политиките, които ще се организират.

“За азговорите, които ще проведем с останалите сътрудници, за посоката, в която би трябвало да тласнем страната – не мисля, че имаме огромни разлики, нито по тематиката с основния прокурор, нито по тематиките със правосъдната промяна и унизителните пенсии на нашите майки и татковци “, разяснява Йорданов.

По думите му в идващите 14-15 дни, в случай че авансово декларираните заявления за смяна на страната, а не за предпочитание за постове, са правилни, би трябвало да има държавно управление, което да продължи работата, стартирана от служебния кабинет.

Ако няма, вероятността да отидем на предварителни избори е огромна.

„ Ако няма, вероятността за нови избори е огромна. Птговорността е наша. През този интервал ще стане ясно дали можем да работим дружно по нещата, които сме заявили, че желаеме да създадем, или ще вървим на избори, което – в случай че се стигне до там, няма нищо погрешно и недемократично “, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР