Този парламент е политически изчерпан и това, че не може

...
Този парламент е политически изчерпан и това, че не може
Коментари Харесай

Доц. Мария Пиргова: Този парламент е политически изчерпан

Този парламент е политически привършен и това, че не може да се откри някакво политическо решение го потвърждава, стига се до това какво могат да създадат юристите, които следват конституционната процедура.

Това съобщи в студиото на bTV политологът доцент Мария Пиргова.

Журналистът Михаил Кръстев добави, че в тази политическа обстановка е доста мъчно да се одобряват каквито и да е значими закони, тъй че и образуването на разнообразни парламентарни комисии е опит да се " измият очите " на гласоподаватели и те да повярват, че хората в Народно събрание са парламентаристи.

Според доцент Пиргова държанието на Има Такъв Народ не е изненадващо, само че с дейностите си и обстоятелството, че не престават да дефинират въвеждането на мажоритарна система на гласоподаване за собствен главен приоритет, в действителност пазят ползите на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а не на партиите на митинга и Българска социалистическа партия, от които са търсили поддръжка.

" Демократична България и ИБГНИ би трябвало да извървят пътя, който не извървяха сред 4 април и 11 юли, да схванат, че в действителност не са мечтани сътрудници и няма да бъдат сътрудници. Има Такъв Народ поредно търсят спор в този парламент и се стремят към последващи избори, от които биха имали нови бонуси ", сподели Пиргова.

Вижте целия диалог във видеото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР