Този парламент е изпразнен от съдържание. По простата причина, че

...
Този парламент е изпразнен от съдържание. По простата причина, че
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Цончо Ганев: Този парламент е изпразнен от съдържание

Този парламент е изпразнен от наличие. По простата причина, че следващо евроатлантическо болшинство се разпадна и няма кой да сформира държавно управление. Това съобщи Цончо Ганев от „ Възраждане “ в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Американски и канадски изтребители прехванаха съветски и китайски бомбардировачи край Аляска 25.07.24 11:01 НА ЖИВО – Цончо Ганев: Този парламент е изпразнен от наличие 25.07.24 10:54 Барак Обама не поддържа кандидатурата на Камала Харис 25.07.24 10:14 НА ЖИВО – Гуцанов: Българска социалистическа партия е изрично срещу Народното събрание да излиза в отмора при започване на месец август 25.07.24 10:07 Директорът на ФБР: Мъжът, стрелял по Тръмп, е търсил информация за убийството на Кенеди 25.07.24 09:50

Това, което предложихме ние от „ Възраждане “

– да създадем общи дейности с всички, които са срещу ГЕРБ и Движение за права и свободи, не получи поддръжка. Оттук нататък не виждам какво може да се свърши в този парламент. Това, което споделяме ние е, че когато Народното събрание е изпразнен от наличие, че когато имаме провалени два мандата. И следва трети, който разбираме, че отвън „ Възраждане “, другите партии, които биха могли да получат мандат, ще водят диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи за поддръжка и ще желаят да ръководят дружно с тях, ние не считаме, че имаме място в Народното събрание в този си вид. Още повече, че това, което имаме като възможни плаващи болшинства, с откроени евроатлантически партии вътре, няма да се одобри нищо положително “, сподели още Ганев.

По думите на Ганев, напрежението в Народното събрание се е вдигнало, само че нищо ново не се е случило във връзка с някогашния министър-председател, прочут като Сорос-Денков.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР