„Този одит щеше да докаже, че пътищата ни са некачествени

...
„Този одит щеше да докаже, че пътищата ни са некачествени
Коментари Харесай

Премиерът отказал одит на пътищата, защото било „политически неприемливо“, твърди Богдан Милчев

„ Този одит щеше да потвърди, че пътищата ни са некачествени и убиват. Отговорът беше, че е „ политически недопустимо “. Този одит щеше да върне милиарди от строителните компании и тогава тези милиарди нямаше да отидат в политическите каси, а за пътищата ни “, сподели още Милчев.

По думите му битката с войната по пътищата е с голяма хранителна верига от полиция, застрахователи и доста други, за които не е рентабилно тя да намалее.

„ Тази хранителна верига в този момент за следващ път ще ме разпъне на кръст. Ние сме сами пред тях до момента в който не се появи държавно управление, което да е подготвени да се бори с тази верига “, съобщи прочувствено Милчев. Той добави, че по тематиката е разговарял с общо 7 държавни управления и четирима министър председатели, само че нито един от тях не е положил нужните старания войната по пътищата да спре.

„ Това не е борба, която аз да повеждам за някой. Това е моят живот. Няма да се уморя да притеснявам тези министър председатели и политици, до момента в който в действителност не прекъснем и не унищожим тази хранителна верига “, съобщи Богдан Милчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР