Този нов сезон трябва да променяме Конституцията. Това обяви лидерът

...
Този нов сезон трябва да променяме Конституцията. Това обяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Не сме се събрали, за да се обичаме, а за да свършим 5-6 неща


Този нов сезон би трябвало да променяме Конституцията. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти преди началото на новата пленарна сесия на 49-ото Народно заседание.

Трябва да одобряваме КПКОНПИ, би трябвало да пуснем Плана за възобновяване, би трябвало да напреднем задоволително по Шенген и еврозоната, и да приключим с тези тематики “, уточни той. „ Смисълът да създадем държавно управление беше единствено този “, разяснява Борисов.

„ Да, имаме и рецензии. Аз съм имал рецензии и към държавни управления, които съм управлявал. То няма идеални неща, би трябвало да се работи по този начин, че и цените, и инфлацията да се овладяват, и да се вършат неща в интерес на хората “, сподели Борисов.

„ Ние не сме се събрали, тъй като се харесваме или се обичаме. Събрали сме се да свършим тези 5-6 неща, и те да вървят. Докато те вървят, това ще бъде нещото, което ще държи държавното управление дружно “, добави той.

По повод оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, Бойко Борисов сподели: „ Президентството е сериозна институция и едва ли ще си сложат проблем на главата. Защото да държат основен секретар, с който да се оправдава държавното управление за всички проблеми с битката с престъпността – едва ли ще го създадат “.

„ Мисля, че ще има нов основен секретар. Не е редно едно държавно управление да не може да направи всичко, което смята за вярно, с хора, на които има вяра “, счита водачът на ГЕРБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР